Gapcio
Płeć: pies
Rok urodzenia: 2004
Opis:pręgowany kundelek - kaleka. Malutki, ale dorosły. Zabrany ze zlikwidowanego schroniska w Węgrowie.Towarzyski, wesoły, zainteresowany wszystkim co się wokół dzieje.Niestety najprawdopodobniej ciężkie warunki w jakich dorastał i był trzymany doprowadziły do sporych zmian krzywicznych . Piesek ma momentami delikatne problemy z równowagą ale nie przeszkadza mu to w bieganiu i sprawnym poruszaniu się.

Gender: male
Born: 2004
Description: Small dog taken from Wegrow. very sociable and happy dog, very interested in everything around him. Slightly handicapped, his legs are deformed and he loses his balance at times but despite that he is happy to romp about with other dogs. His troubles are probably due to malnourishment during his infancy.
Född:
Beskrivning: Hane. Hämtad i hundhemmet i Wegrow. Rörelse-handikappad, men det stör inte honom i hans vanliga liv - han klarar mycket bra kontakter med både fyr- och tvåbenta .
Han hade blivit adopterad en gång - efter några månader hittades han i det stora hundhemmet i Warszawa, Paluch. En av volontärerna "adopterade" honom därifrån och tog honom tillbaka till EMIR. Under första tiden var han mycket skygg och tillbakadragen - nu är han som vanlig igen.