Styczeń 2014

Cola
Płeć: suka
Wiek: przybliżona data urodzenia: 2005
Opis: Sterylizowana. Cola jest małą, bardzo nieśmiałą sunią. Została zabrana po likwidacji schroniska w Węgrowie. Na początku panicznie bała się wszystkiego, nie wychodziła z jamy , którą sobie wykopała za budą, uciekała gdy zostawała zabierana do domu. Teraz jest już lepiej. Wprawdzie unika kontaktu z człowiekiem, nie podchodzi ale obserwuje z zainteresowaniem z daleka.

Tylko do adopcji wirtualnej!!!

Więcej informacji na temat Coli znajdziesz tutaj

Gender: female
Age: born 2005
Description: Spayed. Cola is a very small and very shy female dog. She was taken to the Foundation after shelter in Wegrowo was closed down. She was afraid of everything at the beginning; she didn’t go out from the whole which she dig out for herself behind her doghouse. She was running away whenever someone was taking her to the house. Now it’s much better. She’s still avoiding contact with people, she’s not coming closer but she stands and observes from a distance. Only for virtual adoption.
Född: 2005
Beskrivning:Liten, mycket blyg tik. Kastrerad. Hämtad från hundhemmet i Wegrow. I början var hon livrädd för allt, hon grävde ett hål i marken, kom ut bara på nätterna. Det har blivit bättre, även om hon fortfarande är skygg, men hon börjar titta nyfiket på människor.