Listopad
  •  28.11.2020 - na ręce  Basi Kobyłeckiej - inspektora niestrudzonego w zbiórkach pomocy dla emirowych psów - dzieci i mlodzież z ZESPOŁU SZKÓL NR 76 w Warszawie ul. Dwóch Mieczy 5 - przekazały 83 kg karmy i 347,26  zebrane w ramach akcji "PSIAK" dla bezdomnych psów  będących pod opieka  naszej Fundacji.
    Młodzieży dziękujemy i dziękujemy Nauczycielom, że trud włożonyony w uczenie młodego pokolenia wrażliwości i miłości do istot żywych. Dziekujemy naszym Młodym Przyjaciołom.
Wrzesień
  • Serdecznie dziękujemy Państwu Młodym, Katarzynie i Andrzejowi Frelek, którzy podarowali nam 80 kg karmy. Parze życzymy samych słonecznych dni na wspólnej drodze życia!!!
Sierpień
  • W dniu 22 sierpnia 2009 roku przy uroczystości zaślubin Agnieszki Łogody i Konrada Góry udało się zebrać 130 kg karmy dla naszych czworonogów. Za ten dar serdecznie dziękujemy i życzymy wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Lipiec
  • Serdecznie dziękujemy kierownictwu marketu ALMA w Pruszkowie za organizację zbiórki karmy w dniu 25 lipca. Klienci ALMY podarowali nam 175 kg karmy. Mamy nadzieję na kolejne owocne zbiórki.
  • 25 lipca nowożeńcy Ania i Łukasz Rutkowscy podarowali nam swój prezent ślubny prawie 80kg karmy dla naszych podopiecznych - dziękujemy z całego serca i życzymy tylko szczęśliwych chwil.
Czerwiec
  • W dniach 27-28 czerwca, dzięki dobremu sercu klientów oraz przychylności kierownictwa TESCO w Milanówku, a w szczególności Pani Elżbiety Sobocińskiej, zebraliśmy 456 kg karmy da naszych podopiecznych. Po raz kolejny serdecznie dziękujemy - zaczynamy przyzwyczajać klientów do naszego widoku, obsługa sklepu zawsze jest bardzo życzliwa, oby więcej takich ludzi i miejsc.
Kwiecień
  • 25.04 w Delikatesach BOMI w Klifie odbyla sie zbiórka karmy. Nasze dzielne wolontariuszki, dzięki przychylności klientów, zebrały 249,30 kg karmy dla psów i kotów. Dziękujemy serdecznie kierownictwu sklepu.
Marzec
  • W dniach 20-22 marca br. odbyła się w TESCO Milanówek zbiórka karmy. Dzięki przychylności Pani Anny Jeżewskiej i ofiarności mieszkańców Milanówka zebraliśmy w sumie prawie 680 kg karmy. Bardzo, bardzo dziękujemy!
Luty
  • Pani Anna Brąś z Wrocławia podarowała naszym psom 21 kg karmy - w imieniu psiaków serdecznie dziękujemy!!!!!
  • Serdecznie dziękujemy dzieciom, rodzicom i personelowi Przedszkola Miejskiego nr 3 w Działdowie za pomoc naszym psiakom!!!!!
    Oto list jaki od nich otrzymaliśmy:
    Nasze przedszkole od wielu lat stara się wspomagać schroniska dla psów głównie w okresie zimowym - najcięższym dla zwierząt; jak co roku także i teraz rozpoczęliśmy akcję "Wspomagamy Braci mniejszych" i przy czynnym udziale Rodziców naszych wychowanków udało nam się zebrać karmę, koce itp. Wspomagaliśmy już m.in. schronisko w Pawłowie, Iławie i Brodnicy a w tym roku chcemy pomóc pieskom z EMIRA. których przedstawiciele : Hana i Gajda goszczą czasami w przedszkolu. Staramy się także nagłośnić Waszą działalność poprzez aktualizację gazetki dla Rodziców, dotyczącą EMIRA. Wszyscy nasi wychowankowie, pracownicy i Rodzice życzą Wam samych radosnych chwil.
    Z szacunkiem : Grażyna Ibusz - dyrektor

Nasze dane :
    Przedszkole Miejskie Nr 3
    ul. Sportowa 4
    13-200 Działdowo

Styczeń

• Serdecznie dziękujemy Pawłowi i Paulinie za przekazania Fundacji środków na odrobaczenie i obroży preventic zakupionych za pieniądze zebrane podczas ślubu.
    Młodej Parze życzymy dużo miłości i szczęścia na wspólnej drodze życia.

Many thanks to Pawel and Paulina who have supported the Foundation with the money they raised at their wedding party. The funds will be used to buy deworming drugs and "preventic" collars.
    Best wishes of love and happiness to Bride and Groom!
  • Ela B. z USA przysłała naszym psiakom w prezencie gwiazdkowym 300 dolarów - serdecznie dziękujemy!!!

Ela B. from USA sent us 300 dollars as a Christmas present to our dogs – thanks a lot!!!
Przekaż nam 1% DotPay PalPay SiePomaga Allegro