Grudzień
  • W weekend poprzedzający Wigilię Bożego Narodzenia zorganizowaliśmy w delikatesach BOMI kolejną zbiórkę karmy. Podczas trzech dni zbiórki udało nam się zgromadzić:
    - 682,45 kg suchej karmy
    - 235,8 kg karmy w puszkach
    - 4 kg ryżu
    - 3 kg kaszy
    - 10,8 kg makaronu
    Dostaliśmy także środki czystości: 2 opakowania proszku do prania, 4 sz. domestosu i 10 rolek ręczników papierowych.

Bardzo dziękujemy Dyrekcji Delikatesów za wyrażenie zgody na przeprowadzenie zbiórki oraz klientom BOMI za hojność oraz serca wrażliwe na los bezdomnych zwierząt.

Listopad
  • Dzieci ze Szkoły Podstawowej w Mrokowie w ramach akcji "Podaj łapę - zimowa pomoc psom w schronisku" - zebrały 40 kg karmy, akcesoria dla psów oraz 50,03 zł. Dziękujemy!
  • Firma JM TRONIC Sp. z o.o. z Warszawy przekazała zabawki dla dzieci z przeznaczeniem na loterię na rzecz psów. Dziękujemy!
  • Aksa & Biedka (czyli Gosia i Gnutta) przesłały swoim braciom z EMIRa 180zł - dziękujemy!
    Aksa & Biedka (Gosia & Gnutta) har skänkt 500 skr till sina kompisar i EMIRs hundhem. Tack!
  • Młodzież z Prywatnej Szkoły Podstawowej VERUM z Poznania, Os.Powstańców Warszawy 5/65 wpłaciła 300 zł na pomoc zwierzakom - dziękujemy!
Październik
  • Za pomoc i wsparcie w zorganizowanej w Węgrowie imprezie edukacyjnej dla dzieci p.n. "Poznaj psa lepiej", pragniemy podziękować:
    - Wydawcom gazet:

za przekazanie czasopism na nagrody dla dzieci

- Studiu za przekazanie filmów DVD na nagrody główne dla dzieci biorących udział w konkursie plastycznym poprzedzającym festyn w Węgrowie
    - Fundacji "Boksery w potrzebie" za przekazanie nagród dla dzieci bioracych udział w konkursach podczas festynu

oraz
    za duże zaangażowanie i wspaniałe przygotowanie licznych atrakcji dla najmłodszych oraz za interesujące przekazanie dzieciom zasad opieki nad zwierzętami

• Serdeczne podziękwania dla właścicieli portalu TANIE REKLAMY, za pomoc w promowaniu naszej strony oraz aukcji internetowych Fundacji w sieci.
  • Od 20 października w sklepie MARGO-ZOO, ul. Lanciego 10E/1 w Warszawie do specjalnie przygotowanego pudełka można składać dary w postaci karmy oraz wszelkich psich akcesoriów. Dary te zostaną przekazane psiakom będącym pod opieką naszej Fundacji. Bardzo dziękujemy właścicielowi sklepu za udostępnienie nam miejsca.
  • Serdecznie dziękujemy firmie MEDIAEDGE:CIA za wpłacenie na konto fundacji 255zł na ratowanie psów.
  • Serdecznie dziękujemy poruszonej losem psów z Krężela młodzieży z klas: I a, I m, II i , ze Społecznego Gimnazjum STO w Szczecinku oraz wszystkim klasom Społecznego Liceum STO w Szczecinku za przesłanie kilkunastu sztuk smyczy, obroży i kilku kagańców. Jednocześnie przeprowadzona została zbiórka pieniędzy. Za zebraną kwotę 536 zł 38 gr nasi młodzi przyjaciele zakupili 21 pipetek preparatu Advocate i dwie obroże.
    W zakupie Advocate młodzieży pomogli weterynarze z Lecznicy dla zwierząt s.c. przy ulicy Szczecińskiej w Szczecinku - BARDZO DZIĘKUJEMY
Wrzesień
  • Straż Zwierząt z Grodziska Mazowieckiego przekazała 10 opakowań Advocate Bayera zakupionych za pieniądze zebrane na rzecz pomocy psom z Krężela i Maciejowic- dziękujemy
  • Pracownicy firmy YOUNG & RUBICAM POLAND przekazalli dary: płyny przeciwpchelne, Advocate 5 op. , 24 kg karmy oraz 626,90zł.
    Naszym sprawdzonym Przyjaciołom z YOUNG & RUBICAM POLAND - dziękujemy.
  • Państwo Agnieszka Szulim-Badziak i Adam Badziak na swoim ślubie zamiast kwiatów prosili o datki na pomoc bezdomym psom. Zebrali 2.500 zł na emirowe psy oraz przekazali 500 kg karmy; Z czego pracownicy Firmy SUZUKI POLANDPOSITION zakupili Młodej Parze w prezencie ślubnym 360 kg karmy.
    Pracownikom dziękujemy za piękny podarunek.
    Nowożeńcom o wielkich sercach - życzymy tylko szczęśiwych, pełnych miłości i radości dni, przez całe wspólne życie.
    Dziękujemy!
  • Serdecznie dziękujemy gazecie oraz redaktor naczelnej Pani Barbarze Grzywińskiej-Doktór za cotygodniowe publikacje naszych psów do adopcji, a także za wsparcie i artykuły nagłaśniające sytuację zwierząt w Polsce, m.in. w odkrytym ostatnio miejscu kaźni w Krężlu.
    Skróconą wersję artykułu można przeczytać tutaj
Sierpień
  • Dziękujemy MARGO-ZOO, ul. Lanciego 10E/1 w Warszawie za podarowanie naszej Fundacji karmy dla zwierząt oraz szamponów dla psów

• 16.08.2020 Dariusz i Katarzyna - nasi wolontariusze - uroczyście ślubowali życ wspólnie w zgodzie i miłości.
    Życzeniem ich obojga było, aby goście weselni zamiast kwiatów wrzucali do skarbonki datki na emirowe psiaki. Uzbierano 1.360 zł na nowe budy.
    Nowożeńcom dziękujemy i zwyczajnie życzmy - SZCZĘŚCIA I RADOŚCI !!!
Lipiec

• Firma VERTE oraz POŚREDNICTWO HANDLOWE Dariusz Łobacz pokryli koszty pobytu i wyżywienia naszych wolontariuszy w dn. 21-22.06.2020. Dziękuejmy bardzo.
  • Serdecznie dziękujemy naszym młodym Przyjaciołom ze Szkoły Podstawowej nr 210 w Warszawie za przekazanie 987,55 zł na rzecz fundacji.
    Po raz kolejny dzieci z tej szkoły wykazały się ogromnym sercem oraz zaangażowaniem i zorganizowały loterię na rzecz zwierząt bedących pod opieką naszej fundacji.
    W imieniu naszych podopiecznych dziękujemy też za dary.
Czerwiec
  • 21-22.06.08 r. w czasie spotkania "Przyjaciól EMIRA" - ze zorganizowanego ciucholandu zebraliśmy 153 zł, które zostaną przeznaczone na leczenie psów z Zamościa.
  • Koło Wolontariuszy z Zamościa przekazało kwotę 155 zł dla 4 psów, które przywieźli z zamojskiego schroniska do nas. Sunia z dwoma szczeniakami: nazwaliśmy ją ZOJA, a jej dzieci to ZAK i ZEN. Łysa sznaucerka dostała imię ZORZA.
  • 57,30 to dochód ze sprzedaży kartek świątecznych wpłacony przez Wolontariat Warszawski..

• W czasie uroczystości weselnej pp LENY i JARKA zebrano do skarbonki 468 zł.
    Pieniądze Nowożeńcy przekazali na potrzeby naszych psów.
    Dziękujemy i życzymy Państwu wielu słonecznych dni i szczęśliwych lat we wspólnym życiu.

• 8 czerwca podczas imprezy "Ogrody Milanowskie" Fundacja nasza miała swoje stoisko w jednym z ogrodów. Zebralismy 77 zł. Ofiarodawcom dziękujemy!
Maj
  • Na dorocznej imprezie "POKOCHAJ SIERŚCIUCHA" odbywającej się tradycyjne na Polach Mokotowskich w Warszawie: z loterii dla dzieci, lepienia garnków i pozostałych atrakcji zebralismy kwotę 1.527,47 , która zasili bardzo chude konto fundacji. Wszystkim dziękujemy i zapraszamy za rok.
  • Elza podarowała 2000 koron szwedzkich swoim przyjaciołom z EMIRa. Bardzo dziękujemy.
  • Młodzież z VIII Liceum Ogólnoksztalcącego im. Króla Wladyslawa IV z Warszawy wpłaciła 235,40zł. Serdecznie dziękujemy.
Kwiecień

• Serdeczne podziękowania dla Państwa Małgorzaty Gardzińskiej – Grzywna i Bartosza Grzywna za przekazanie naszej Fundacji profesjonalnego wózka transportowego do przewozu karmy zakupionego z datków uzbieranych na Ślubie.
    Jednocześnie życzymy MŁODEJ PARZE na nowej drodze życia wszystkiego, co najlepsze: aby dobroć i serce okazane innym wróciło do Was.

• Serdecznie dziękujemy Cafe Modowo za przylączenie się do kampanii reklamowej Fundacji.
  • Serdecznie dziękujemy firmie

Young&Rubicam; Brands

za przygotowanie i podarowanie kampanii reklamowej Fundacji!
  • Dzięki uprzejmości firmy Geulincx psy z Fundacji są rejestrowane w międzynarodowej bazie danych Safe-Animal która jest członkiem europejskiego rejestru zwierząt EuroPetNet. Serdecznie dziękujemy!!!
Marzec
  • 150 zl od forum dogo na leczenie Jantara przesłała DIF - dziękujemy
  • Dzieci ze Szkoły Podst. Nr 79 w Warszawie przekazały 130 zl zebrane przez siebie na psy z Wegrowa.
    Dziękujemy
Luty
  • 5.02.2020 dzieci ze Szkoły w Starych Babicach pod kierunkiem pani Ludmiły Milowanowej zorganizowały imprezę na rzecz psów bezdomnych z naszego schroniska. Zebrano kilkadziesiąt kg karmy oraz 506 zł. Dary oraz pieniądze zostały przekazane do schroniska.
    Dziękujemy
  • Z bazarków na portalu Dogomania wplynelo od mestudio 68 zl na Bella - dziękujemy
  • Serdecznie dziękujemy Julce Greli i Ani Walerianczyk za przekazanie na psiaki 105 zl zebranych wsród dzieci ze Szkoly Podstawowej nr 340 im. Profesora Boguslawa Molskiego w Warszawie.
Styczeń
  • DZIADUNIO - otrzymal 490 zl zebrane na forum dogo i przekazane przez oktawie 6. Dziadzio dziekuje i obiecuje trzymac sie dzielnie.
  • Na MOZARTA zebrano z bazarków zorganizowanych przez ANETTTA na forum dogomania 70 zł - dziękujemy
  • Serdecznie dziękujemy Julce Greli i Ani Waleriańczyk za przekazanie naszym podopiecznym darów zebranych wśród dzieci ze Szkoły Podstawowej nr 340 im. Profesora Bogusława Molskiego w Warszawie.
  • DŻIGIT przesłał 1000,- na ratowanie kolegi - Samira - DZIĘKUJEMY. I życzymy Ci tylko szczęśliwych dni w Nowym Roku
Facebook Wyślij SMS Przekaż nam 1% DotPay PalPay SiePomaga Allegro