Grudzień
  • Mam przyjemność podziękować uczestnikom bazarków na Forum Dogomania na rzecz TANGERA - zebraliśmy datek 175 zł dzięki wpłatom:
    100 pln - asia-s (2 książki + zestaw woda toaletowa i kalendarzyk)
    25 pln - cropka (zestaw NIVEA)
    30 pln - ciemny (kubek)
    20 pln - futerko (kubek)
    Przelew wyszedł dzisiaj do Fundacji EMIR - SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!
    Pozdrawiam serdecznie i życzę Niezwykle Dobrego 2008 Roku!
    Magda T.
  • Pani Anna Celary z Mamą przekazały na ratowanie Bella i innych psów złotą i srebrną biżuterię oraz zegarki damskie. Wszystkie przedmioty zostaną wystawione na allegro. Dziekujemy!
  • 4.12.07 w Szkole Podstawowej Nr 115 na Mokotowie odbyło się spotkanie dzieci z kl 1 b z przyjacielem, którego wybrały. Został nim SPIKE. W imieniu dzieci na adopcję wirtualną Spike'a wychowawczyni przekazała kwotę 100 zł. Dzieci przystąpiły do konkursu rysunkowego pt.:"Spotkanie z Przyjacielem" - najlepsze prace zostaną nagrodzone. Klasa 1 a zaadoptowała wirtualnie MUCHĘ i przakazała dla niej 150 zł.
    Dziękujemy !
  • Listopad
    • Serdecznie dziękujemy naszym szwedzkim przyjaciołom, którzy w listopadzie podarowali naszej fundacji psie ubranka, zabawki, gryzaki, witaminy i 600 zł. Szczególne podziękowania dla Diany z firmy Dogtag, Magdaleny S., Anne-Christine B.K., Ingegerd T., Eva K. och Viveca B.
    • Hjärtligt Tack till vĺra svenska vänner, som i november överlämnade hundtäcken, tuggben, hundleksaker, vitaminer och kontanter.
      Särskilt Tack till Diana/Dogtag, Magdalena S., Anne-Christine B.K., Ingegerd T., Eva K.
      och Viveca B.   A heartfelt Thank You to our Swedish friends that in November handed over some dogcoats, chewing bones, toys, vitamins and some money. Special Thanks to Diana/Dogtag, Magdalena S., Anne-Christine B.K., Ingegerd T., Eva K. and Viveca B.
    • Majawrc z portalu Dogomania przekazała naszej Fundacji fanty, które zostaną wystawione na kolejnych organizowanych przez nas loteriach w szkołach podstawowych. Bardzo dziękujemy.
    • Pani Alicji Dec dziękujemy za kolejną przekazaną biżuterię, która zostanie wystawiona na allegro, a dochód z licytacji zasili świecące pustkami konto naszej fundacji.
      Dziękujemy!
    • Klasa Integracyjna II e z Gimnazjum im. Generała S. Maczka w Warszawie przekazała w październiku 558 zł na potrzeby Naszej Fundacji oraz dary rzeczowe dla naszych podopiecznych. Wrażliwej młodzieży bardzo dziękujemy.
    • Klub Przyjaciół Zwierząt w Szkole Podstawowej nr 210 w Warszawie przekazał w październiku 500 zł na pomoc zwierzętom, znajdującym się w naszej Fundacji. DZIĘKUJEMY !!!
    • Serdecznie dziękujemy właścicielom programu reklamowo-mailingowego TanieReklamy za pomoc w rozpowszechnianiu w sieci informacji o naszej Fundacji oraz o aktualnych aukcjach allegro.
    • Studio 63 Izabela Ciemny z Warszawy pokryło koszty wykonania i druku naszych ulotek informacyjnych oraz wszystkich innych potrzebnych nam druków. Jest to już kolejna darowizna w postaci potrzebnych nam materiałów wydawniczych. Serdecznie dziekujemy!
    • Dziękujemy Stowarzyszeniu na Rzecz Odpowiedzialnej Opieki nad Zwierzętami Domowymi za przekazanie karmy dla naszych podopiecznych!
    • Organizacja CHANS - CHarity for ANimals Society - ze Sztokholmu przekazała 3423 zł na psy w naszej Fundacji - serdecznie dziękujemy!!!
    • Forum Dogue de Bardeaux wpłaciło na Dżigita/Kubę 530,00zł - dziękujemy!!!
    • Szczeniaki z hodowli Elfia Sfora przesyłają trochę kasy (1000 zł) dla psiaków Fundacji. Mam nadzieję, że ta pomoc się przyda. Szczeniaki obiecały, że jak tylko podrosną będą kwestować dalej. Mam nadzieję, że inne hodowle pójdą w nasze ślady. Skoro ktoś powołuje do życia cudne istoty musi mieć na uwadze dobro tych, które są już na świecie.
      Pozdrawiamy Gorąco
      Wasza wielka cicha fanka
      Magda B.
    Wrzesień
    • Pani Alicja Dec z Lublina przekazała srebrną biżuterię na pomoc dla JETA II.
      Biżuteria zostanie wystawiona na allegro. Pani Alicji serdecznie dziękuje wyrwany śmierci Jet i my wszyscy!
    Lipiec
    • Pan Grzegorz Cudny ze sklepu zoologicznego Bewet przekazał dla naszych najmłodszych czworonogów dużą ilość karmy, za co serdecznie dziękujemy
    • Pani Grażyna Smorczewska przekazała 2000 zł na psy w naszej Fundacji - serdecznie dziekujemy!!!!!
    • Organizacja CHANS - CHarity for ANimals Society - ze Sztokholmu przekazała 1004 zł na psy w naszej Fundacji - serdecznie dziękujemy!!!
    • W imieniu czworonogów, które znalazły już dom i tych, które jeszcze czekają na tego jedynego „wymarzonego” opiekuna, dziękujemy wszystkim tym, którzy poświęcają swój czas na poszukiwanie im domów. W szczególny zaś sposób pragniemy podziękować Paros i Evicie z Forum Dogomania, które mają największy wkład w te działania.
    • Nasi przyjaciele ze Szwecji, organizacja Baltic Animal Care, ufundowała profesjonalną pralko-suszarkę i 300-litrową zamrażarkę skrzyniowa. Serdecznie dziękujemy!!!
        Our friends in Sweden, Baltic Animal Care, have given us money enough to enable us to buy a professional washing machine and tumble dryer - plus a 300 litre deep freezer!
      Thank You from the bottom of our hearts!
    Czerwiec
    • Serdecznie dziękujemy Państwu Marcie i Marcinowi Kozikowskim za przekazanie 1000 złotych na leczenie Semi i Abry. Państwo Kozikowscy poprosili gości na swoim ślubie o datki pieniężne na rzecz bezdomnych zwierząt zamiast kwiatów. Dziękujemy za pamięć o naszej Fundacji i życzymy samych radosnych dni i dużo szczęścia na nowej drodze życia!
    • Dziękujemy Gminnemu Instytutowi Kultury w Gołotczyźnie, który przy okazji organizacji Dnia Dziecka na terenie Muzeum Pozytywizmu w Gołotczyźnie, umożliwił zorganizowanie loterii, z której całkowity dochód został przekazany Fundacji dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "Emir".
    • Dziękujemy firmie Animal sp. z o.o. z Konina za przekazanie środków biobójczych - Fiprex na odpchlenie 36 psów.
    • Wolontariuszki Emir, działające na rzecz Węgrowa, przekazały dla psów przywiezionych z Węgrowa preparaty biobójcze o wartości 300 zł.
    Maj
    • Organizacja CHANS - CHarity for ANimals Society - ze Sztokholmu przekazała 1280 zł na przygotowanie psów do wyjazdu do Szwecji.
    • W czasie pikniku "Pokochaj Sierściucha" 27.05 z loterii i aukcji ofiarowanych obrazków zebrano 2.276,42 po 1.138,21 zł dla naszej fundacji i Kociego Azylu w Konstancinie; dochód z "Psiego Sklepiku" wyniósł 324 zł
    • Klub Przyjaciół Zwierząt ze Szkoły Podstawowej nr 210 w Warszawie przekazał 944,87 zł z loterii, organizowanej w szkole na rzecz leczenia psów z Fundacji i 55 zł na leczenie Okruszków - dziękujemy!
    • Forum Beagli wpłaciło 112 zł na leczenie ABRY i SEMI - dziękujemy!
    • Firma CAG Sp.z o.o. z Warszawy wpłaciła darowiznę w wysokości 1.500 zł na cele statutowe fundacji - dziękujemy!
    • Forum dogów de bordeaux wpłaciło 300 zł na Abrę i inne psy; dziękujemy!
    • Organizacja CHANS - CHarity for ANimals Society - ze Sztokholmu przekazała 404,50 zł na sterylizację Żelki.
    Kwiecień
    • W kwietniu Pan Paweł Nowak wpłacił 1.800 zł - zebranych jako datki ślubne - bardzo przepraszamy za opóźnienie podziękowań i SERDECZNIE DZIEKUJEMY!!!!!!!
      Młodej Parze życzymy samych radosnych dni i dużo szczęścia na nowej drodze życia!
    • Organizacja Baltic Animal Care ze Sztokholmu wpłaciła 2191,69 zł.
    • Organizacja Canis & Felis z Poznania przekazała 2.000 zł na dofinansowanie kosztów leczenia Dudiego, Sułtana i Jeżynki - dziękujemy
    Marzec
    • Organizacja CHANS przekazała 90 zł pochodzące od prywatnego darczyńcy ze Szwecji.
    • Organizacja CHANS - CHarity for ANimals Society ze Sztokholmu przekazała 4.123 zł na dofinansowanie naszego schroniska.
      Delegacja przekazała dary: 1600 zł, specjalistyczną karmę dla szczeniąt, odżywki, ubranka, zabawki i smycze oraz 800 zł, pochodzące od prywatnego darczyńcy ze Szwecji; fotograficzna relacja ze spotkania w naszym schronisku jest w aktualnościach.
        200zł - gift from Café Heavenly Dogs in Sweden
    Luty
    • Delegacja dzieci ze Szkoły Podstawowej nr 227 z Warszawy odwiedziła nasze schronisko i przekazała dary rzeczowe oraz 176,39 zł.
    • W Szkole Podstawowej w Nowej Wsi, jak co roku, dzieci zorganizowały zbiórkę darów dla psów w naszym schronisku. Zebrano około 200 kg karmy, koce, miski oraz 93,10 zł. Za kilkuletni trud organizowania każdej akcji dziękujemy serdecznie Pani Barbarze Mrozowskiej.
    • W Szkole  Podstawowej nr 115 w Warszawie odbyły się "Spotkanie z przyjacielem" z udziałem psa z naszego schroniska, Tomiego. W klasie IIb, która opiekuje się wirtualnie Tomim,  dzieci wzięły udział w konkursie plastycznym. Nagrodzone prace:

Agnieszka Kiełpińska

Karolina Błońska

Mateusz Osuch

Ilona Obarzanek

Ola Kaczorek

Robert Obrębski

•   420,68zł - gift from Café Heavenly Dogs in Sweden
    Styczeń
    • Z aukcji na Allegro wpłynęło 500 zł na Medara.
    • Wpłynęło 500 zł na Majo (Majmon).
    • Młodzież z Liceum im. Kostki Potockiego z Warszawy zorganizowała zbiórkę karmy, którą przekazała do naszego schroniska.
    • Organizacja Baltic Animal Care ze Sztokholmu ufundowała wielofunkcyjne urządzenie do dezynfekcji pomieszczeń, bud oraz terenu.
Facebook Wyślij SMS Przekaż nam 1% DotPay PalPay SiePomaga Allegro